msen

Berita Terkini PPN

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
sesi soal jawabKOTA BHARU: Isnin, 13 Jamadil Awal 1445H bersamaan dengan 27 November 2023 telah diarahkan kepada semua penjawat awam negeri dan penduduk negeri supaya berdaftar di Sistem Pengurusan Bencana Negeri bagi memudahkan pengurusan maklumat mangsa bencana sekiranya berlaku sebarang kejadian yang melibatkan bencana atau pandemik.

Kadar pengguna: 4 / 5

bintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktifBintang tidak aktif
sesi soal jawabKOTA BHARU: Selasa 21 Rabiul Awal 1444H bersamaan dengan 18 Oktober 2022 telah berlangsungnya Hari Anugerah Inovasi Sektor Awam Kerajaan Negeri Kelantan, dimana Pejabat Pembangunan Negeri berjaya mendapat naib johan dalam Anugerah Inovasi Pengurusan Kewangan. PPN mempertandingkan Sistem Pelaksanaan Dan Pemantauan Pengurusan Kewangan (S PkPK PPN) yang melibatkan proses pengurusan buku vot, pengurusan surat-menyurat dan penyimpanan baucar bayaran.

Kadar pengguna: 5 / 5

bintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktif
dhuhaKOTA BHARU: Khamis 12 Ramadhan1443H bersamaan dengan 14 April 2022 telah berlangsungnya Solat Sunat Dhuha di Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan sebagai salah satu aktiviti Program Pengukuhan Solat pada Bulan Ramadhan ini.

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif

KOTA BHARU: Khamis 13 Rabiul Awal 1443H bersamaan dengan 18 November 2021 berlangsungnya Taklimat Persiapan Menghadapi Banjir di Bilik Gerakan Negeri Kelantan. Taklimat yang dipengerusikan oleh Datuk Dr Aminuddin bin Hassim, Ketua Pengarah Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) dihadiri Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan (Pembangunan) dan Pengarah Bahagian Pengurusan Bencana Negeri serta wakil-wakil pelbagai agensi.

Previous Next

Kadar pengguna: 5 / 5

bintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktif

KOTA BHARU: Rabu 12 Rabiul Awal 1443H bersamaan dengan 17 November 2021 berlangsungnya satu sesi perbincangan bagi membangunkan Sistem Pengurusan Bencana Negeri atau ringkasnya E-Bencana di Bilik Mesyuarat Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan. Perbincangan ini dipengerusikan oleh YABrs. Pengarah Pembangunan Negeri Kelantan, serta turut dihadiri oleh YBrs. Pengarah Bahagian Pengurusan Bencana Negeri, YBrs. Pegawai Teknologi Maklumat dari Bahagian Pengurusan Teknologi Maklumat, Timbalan Pengarah Pembangunan Negeri serta Penolong Pegawai Teknologi Maklumat dari BPTM dan PPN.

Hubungi Kami

Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan
JKR 7, Kompleks Kota Darulnaim,
15503 Kota Bharu,
Kelantan
Telefon: 09-7481180
Faks: 09-7462734
Emel: pejppn@kelantan.gov.my

Penafian

Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan tidak akan bertanggungjawab atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman web ini.
  • Kemaskini Terakhir : Selasa 28 November 2023.

Bilangan Pengunjung

Hari IniHari Ini527
KelmarinKelmarin387
Minggu IniMinggu Ini1399
Bulan IniBulan Ini13005
KeseluruhanKeseluruhan693119

Dasar Privasi | Penafian | Notis Hakcipta | Polisi Keselamatan | Peta Laman  | Soalan Lazim |

© Hakcipta Terpelihara Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan 2019