msen

Berita Terkini PPN

Previous Next

Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan dan Pembangunan Negeri

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
 

KOTA BHARU: Selasa, 23 Ramadhan 1440H bersamaan dengan 28 Mei 2019, telah berlangsungnya Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan dan Pembangunan Negeri Kelantan Bilangan 1 Tahun 2019 bertempat di Bilik Gerakan Negeri, Kompleks Kota Darulnaim. Mesyuarat yangt dipengerusikan oleh YAB Dato' Bentara Kanan Menteri Besar Kelantan ini dihadiri oleh YB Dato' Timbalan Menteri Besar Kelantan, YB Dato' Kaya SEtia Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan, dan Yang Mulia Tengku Kaya Perkasa Timbalan Setiausaha Kerajaan (Pembangunan) juga merangkap Pengarah Unit Perancang Ekonomi Negeri Kelantan. Turut hadir sama ketua-ketua jajahan dan ketua-ketua jabatan negeri dan persekutuan. Mesyuarat membincangkan perkara-perkara berbangkit berkaitan dengan projek pembangunan negeri.

Sebelum mesyuarat dimulakan, berlangsungnya sesi pelancaran buku Hala Tuju Portfolio Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan - Kelantan Melangkah Kehadapan 2018-2023 yang ditulis dan disusun oleh Unit Perancang Ekonomi Negeri Kelantan, 2019. " Kelantan Melangkah Kehadapan merupakan satu fasa baharu dalam pentadbiran Kerajaan Negeri setelah kejayaan kerajaan hari ini mentadbir Negeri Kelantan selama 29 tahun berteraskan Dasar Membangun Bersama Islam".

 

Hubungi Kami

Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan
JKR 7, Kompleks Kota Darulnaim,
15503 Kota Bharu,
Kelantan
Telefon: 09-7481180
Faks: 09-7462734
Emel: pejppn@kelantan.gov.my

Penafian

Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan tidak akan bertanggungjawab atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman web ini.
  • Kemaskini Terakhir : Rabu 24 Februari 2021.

Bilangan Pengunjung

Hari IniHari Ini249
KelmarinKelmarin246
Minggu IniMinggu Ini770
Bulan IniBulan Ini7702
KeseluruhanKeseluruhan395465

Dasar Privasi | Penafian | Notis Hakcipta | Polisi Keselamatan | Peta Laman  | Soalan Lazim | Data Terbuka Sektor Awam

© Hakcipta Terpelihara Pejabat Pembangunan Negeri Kelantan 2019